X 

Xi Jinping: Umanismul este cel mai mare consens care poate uni diferitele civilizații

6 sep. 13:00   Diverse
1893 0

Președintele Chinei, Xi Jinping, s-a întîlnit marți, la Beijing, cu președintele Comitetului Internațional al Crucii Roșii, Mirjana Spoljaric Egger.

Xi Jinping a apreciat activitățile desfășurate de Comitetul Internațional al Crucii Roșii în cei 160 de ani de la înființare, dar și contribuția adusă de această organizație la pacea și progresul mondial. Umanismul este cel mai mare consens care poate uni diferitele civilizații, China dorind să intensifice cooperarea, pentru a aduce contribuții la promovarea păcii și progresul omenirii, a subliniat președintele Xi.

La rîndul său, Mirjana Spoljaric Egger a declarat că China a respectat și a pus în aplicare dreptul umanitar internațional. Inițiativa „O centură, un drum” a promovat dezvoltarea lumii și a ajutat cauza umanitară internațională. Comitetul Internațional al Crucii Roșii apreciază rolul și contribuția Chinei la cauza umanitară internațională și așteaptă să aprofundeze cooperarea cu China, pentru a aduce noi contribuții la promovarea păcii și dezvoltării mondiale.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?