Incendii stiri: 686
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3717

Viral: Un curier conștiincios intră în mijlocul unei intervenții a trupelor speciale ca să livreze coletul

30 mar. 21:30   Diverse
3147 0

Un curier de la Amazon a devenit o senzație online după ce a arătat cam cît este de conștiincios la job livrînd un pachet chiar în miezul unei descinderi a trupelor speciale de poliție.

Livrarea a fost făcută în urmă cu cîteva zile, cînd o echipă SWAT a avut o intervenție cu risc în Carolina de Nord. Dar, în ciuda pericolului evident, curierul și-a văzut neperturbat de treabă, potrivit CBS News.

În videoclipul care a adunat peste șapte milioane de vizualizări pe TikTok, o femeie care locuiește în apropiere se uita de la fereastră la descinderea polițiștilor înarmați, cînd l-a văzut pe curier traversînd zona respectivă cu un pachet în mînă. „Amazon livrează chiar și în mijlocul unei razii. Va livra coletul orice ar fi”, a rîs ea, transmite Digi.

@mlktrk679 Go #amazon♬ original sound - ASAM

În ciuda nenumăratelor mașini de poliție de pe stradă și a unei prezențe masive a forțelor în zonă, curierul merge nestingherit către adresă, avînd la vedere uniforma cu logo-ul angajatorului. Pare că înțelege ce se întîmplă în jurul lui abia atunci cînd un ofițer îl oprește și îi ia pachetul din mînă urmînd să-l ducă el la adresă.

Iar în continuare face un gest cu totul neașteptat: foarte relaxat, își scoate telefonul și face o fotografie la toată scena, probabil pentru a avea dovada livrării, după care se întoarce la mașina de livrare. Potrivit sursei citate, curierul respectiv a nimerit în mijlocul unei acțiuni a trupelor speciale care dura de aproape 24 de ore în Cary, Carolina de Nord. Membrii echipei SWAT înconjuraseră o clădire în care se afla un suspect înarmat. Un bărbat înarmat se baricadase în interiorul unui bloc, luîndu-l ostatic pe fiul lui de 11 ani.


„Întotdeauna acordăm importanță siguranței curierilor care livrează coletele și le comunicăm în mod constant că, dacă nu se simt în siguranță, nu trebuie să livreze și să ne contacteze pentru sprijin imediat”, a declarat un purtător de cuvînt al Amazon.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?