COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un val uriaș virtual „face ravagii” la Seul (VIDEO)

Un val uriaș virtual „face ravagii” la Seul (VIDEO)

O vizită la malul mării pare un vis în perioada pandemiei, cînd sînt impuse o mulțime de restricții, inclusiv legate de călătorii. În Seul, o companie a reușit să aducă oceanul chiar în mijlocul cartierului Gangman.

Cu ajutorul tehnologiei de ultima generație, dar și a unor ecrane uriașe, o companie specializată în crearea de operă de artă în spații publice le oferă locuitorilor senzația că privesc valurile, informează libertatea.ro cu referire la CNN.

Mai exact, este vorba despre un proiect 3D spectaculos, care le-a adus localnicilor un val uriaș, care le dă trecătorilor senzația că îi va uda din cap pînă în picioare. Intitulat „Wave” (Valul), proiectul a fost realizat în patru luni, dar reprezintă o simulare foarte realistă a unui val adevărat.


„Vrem să creem experiențe copleșitoare. Valurile adevărate sînt frumoase și dinamice, iar noi le-am ales ca subiect pentru că oferă senzația de relaxare și confort, ceea ce este foarte necesar acum”, a spus Jun Lee.

Acest val din oraș a provocat vii reacții printre localnici. Unii consideră că arată ca în interiorul unei mașini de spălat, alții că „arată ca o mare în carantină”. Ecranul are dimensiuni uriașe: 80 metri lungime și 20 metri lățime.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load