Un TikTok-er spune că poate călători în timp

28 mar. 00:00   Diverse
1929 0

Eno Alaric, un TikTok-er care susține că vine din anul 2671, a afirmat, printre altele, că prima mașină a timpului va fi testată cu succes în 2031, doar că persoana care o va testa va fi prinsă în timp pînă în 2045.

Presupusul "călător în timp" a emis un noi premoniții pe contul său

După ce a făcut a făcut anterior avertismente despre planete gemene cu Pămîntul, vizitatori extratereștri și chiar portaluri care se deschid către alte dimensiuni, acum, Eno Alaric a pretins că are detalii despre evenimentele care se vor întîmpla în următorul deceniu, pe care le-a împărtățit într-un videoclip format din două părți, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro.

Prima parte, raportată anterior de Daily Star, a oferit detalii despre ceea ce va provoca următoarea pandemie globală - inclusiv de unde va veni virusul.

Prima călătorie în timp, din Danemarca

Dar în a doua parte a oferit detalii despre momentul în care călătoria în timp va deveni posibilă pentru oameni. Potrivit anuțului său, primul test pentru a călători în timp va avea loc în 2031, în Danemarca. Însă, avertizează că procesul va funcționa, dar va fi imposibil ca persoana care a călătorit în timp să se întoarcă, pentru că va rămîne blocată în timp pînă în anul 2045.


În acel clip, Eno Alaric a transmis la ce s-ar putea aștepta omenirea în următorii ani:

2028: O mică gaură de vierme se deschide în apropierea planetei Marte. Gaura de vierme duce către o altă galaxie unde există o planetă 97% similară cu Pămîntul, permițîndu-ne să găsim un nou cămin”.

2029: Hyperloop este făcut public în mod oficial. Hyperloop permite călătoria în jurul lumii mult mai rapid decît avioanele. Acesta poate călători din Florida pînă la New York în 90 de minute.

2030: Oamenii de știință dezvoltă o modalitate prin care oamenii pot comunica cu alte specii. Acest lucru ne permite să aflăm ce știu alte animale și să aflăm cît de inteligente sînt acestea cu adevărat. Majoritatea sînt la fel de inteligente ca și oamenii”.

2031: Primul test pentru a călători în timp are loc în Danemarca. Funcționează, dar este imposibil ca persoana care a călătorit în timp să se întoarcă. El a rămas blocat în 2045”.

2032: Orbita planetei Mercur se schimbă la întîmplare și zboară direct în soare, lăsîndu-ne cu o planetă mai puțin în sistemul nostru solar".

1
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий