X 
Cazul Șor stiri: 599

Un șofer beat cu permis pe numele Boris Johnson, emis în Ucraina, reținut de poliție

2 mai. 11:15   Diverse
2902 0

Poliţia olandeză a anunţat că a reţinut în weekend un bărbat care deţinea un permis de conducere fals pe numele Boris Johnson, după un accident despre care se crede că l-a produs în stare de ebrietate.

Documentul, emis în Ucraina în 2019 şi valabil pînă la sfîrşitul anului 3000, purta numele, fotografia şi data de naştere ale fostului prim-ministru britanic, scrie Agerpres. A fost găsit după un accident produs după miezul nopţii de duminică, în care un autoturism a intrat într-un stîlp în oraşul Groningen (nordul Ţărilor de Jos), relatează digi24.ro.

"Din nefericire pentru respectivul, nu am căzut în capcană", a ironizat poliţia pe Instagram.

Maşina a fost abandonată, dar poliţia l-a găsit repede pe şofer, care nu a vrut să se supună etilotestului. Bărbatul de 35 de ani, originar din Zuidhorn, la vest de Groningen, a fost arestat. Poliţia olandeză nu a precizat unde a fost fabricat permisul fals, dar potrivit jurnalistei Kysia Hekster de la radiodifuziunea publică neerlandeză NOS şi fostă corespondentă în Rusia, astfel de permise pot fi cumpărate foarte uşor în buticuri turistice din Ucraina.

0
4
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?