COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un șofer a fost amendat pentru că a băut apă în timp ce conducea

Un șofer a fost amendat pentru că a băut apă în timp ce conducea

Un șofer din Australia a fost amendat cu 173 de dolari și un punct penalizare pentru că bea apă în timp ce conducea, potrivit nzherald.co.nz. Poliția l-a sancționat chiar cînd intra pe strada pe care locuia, după 12 ore de muncă. Bărbatul spune că amenda i se pare cu atît mai nedreaptă, cu cât erau 39 de grade afară și trebuia să se hidrateze.

Brock Harris a povestit că era pe drum spre casă, la Beaudesert, la 70 de kilometri de Brisbane, după 12 ore de muncă. Cînd a intrat pe strada unde locuia, a luat o gură de apă dintr-o sticlă de 600 de mililitri, moment în care a fost somat de un echipaj de poliție să tragă pe deapta.

Am fost tras pe dreapta de polițist, care mi-a spus că e ilegal să bei orice în timp ce conduci. M-a amendat cu 173 de dolari și un punct penalizare, pentru că nu eram atent cînd conduceam - Brock Harris


”Dacă este ilegal ce am făcut, voi plăti amenda. Dar nu e semn de compasiune să amendezi pe cineva care încearcă să se hidrateze cînd sînt 39 de grade afară”, a mai spus bărbatul.

Un purtător de cuvînt al poliției a spus astfel de amezi se aplică dacă șoferul se dovedește a nu fi atent la condus, în aceste circumstanțe.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load