X 
Cazul Șor stiri: 594

Un producător de telefoane mobile a recunoscut problema apărută la camera principală a dispozitivelor sale

6 iun. 00:00   Diverse
2762 0

Compania Samsung a promis că va rezolva problema privind fotografiile blurate realizate cu camera principală a smartphone-urilor din seria Galaxy S23. Despre acest lucru anunțat Android Authority.

Pe site-ul său polonez, reprezentanții corporației au declarat că, compania a recunoscut problema și o va rezolva în viitor printr-o actualizare. Potrivit jurnaliștilor, utilizatorii au observat încă în aprilie că există probleme cu camera principală a smartphone-urilor Galaxy S23. S-a dovedit că la fotografierea obiectelor la distanță mică, în fotografii apar zone neclare, care se aseamănă după formă cu o banană. De aceea problema a fost numită Bandanagate, relatează lenta.ru .

Inginerii Samsung au remarcat că problema blurării este asociată cu deschiderea largă a camerei principale, care este concepută pentru a face fotografii de înaltă calitate în condiții de luminozitate slabă. Cu toate acestea, algoritmii care procesează imaginile ar putea funcționa cu o eroare.

Ca măsură temporară, reprezentanții companiei au propus utilizatorilor să fotografieze obiectele de la o distanță de cel puțin 30 de centimetri. De asemenea, inginerii Samsung au sfătuit consumatorii să facă fotografii ținînd dispozitivul în poziție verticală.

La mijlocul lunii martie, utilizatorii Reddit au expus capacitatea camerei Samsung Galaxy S23 Ultra de a face fotografii spațiale. Entuziaștii au aflat că atunci cînd fotografiază obiecte spațiale, camera flagship nu face fotografii reale, ci generează imaginea cu ajutorul rețelelor neuronale.

0
2
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?