COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 551 348   INFECTAȚI 258 624(+43)   TRATAȚI 251 389     DECESE 6244(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2820
Puterea stiri: 6280
Coronavirus stiri: 7239

Un portofel pierdut în anii ’50 a ajuns, din nou, la proprietara lui. Reacția femeii de 85 de ani

24 mar. 23:30   Diverse
1680 0

O banală renovare într-o școală din statul american Virginia a scos la iveală un portofel pierdut în anii ’50.

Reprezentantii școlii au reusit să găsească și proprietara: o fostă elevă, care are acum 85 de ani. Femeia a fost extrem de incantată să reintre in posesia obiectelor care îi aduc aminte de adolescență, transmite Stirileprotv.ro.

Dărîmarea unor pereţi din școală a scos la lumină obiectul pierdut acum 70 de ani. În interior se aflau, în stare foarte bună, mai multe obiecte.

Steve Pappas, reprezentant al şcolii: „Este un calendar din 1951. Cîteva timbre minunate cu Moș Crăciun, din 1951. sînt două fotografii cu oameni importanţi pentru ea”.

Și o bucată dintr-un ziar, cu versurile poetului James J. Metcalfe: o rugăciune pentru „Jimmie” unul dintre militarii marinei Statelor Unite.


Steve Pappas, reprezentant al şcolii: „Scrie: Doamne, ai grijă de Jimmy al meu şi de uniforma lui de marinar”.

Un carneţel albastru, în care sînt notate mai multe nume şi adrese, a făcut ca acest portofel plin de amintiri să ajungă din nou la proprietar. Femeia, care are acum 85 de ani, locuieşte la peste 800 de kilometri distanţă de şcoala unde şi-a petrecut anii de liceu. Îşi aminteşte perfect ziua în care şi-a pierdut portofelul. S-a întîmplat cînd juca basket, în sala de sport.

Ester French, proprietara portofelului: „Era acolo o bordură pe care mi-am aşezat portofelul, iar cînd m-am întors să-l iau, nu mai era. Dar era o gaură în spatele acelei borduri, unde se pare că ar fi căzut portofelul. A fost absolut şocant cînd am aflat de el. Este surprinzător şi interesant, în acelaşi timp”.

Femeia este încîntată că obictele din portofel s-au păstrat atît de bine şi îi aduc aminte de perioada adolescenţei.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽