COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un pilot a vorbit despre cea mai mare frică în timpul zborului

Pilotul american în aviația civilă, Patrick Smith, a numit pierderea controlului asupra a ceea ce se întîmplă drept principala frică în timpul zborurilor. Despre acest lucru scrie Daily Express.


Potrivit pilotului, un mare stres în timpul munci îl poate provoca acțiunile altora sau acțiuni ale forțelor externe, care nu pot fi anticipate, transmite lenta.ru


"Ne este mult mai puțin frică să facem o greșeală fatală decît să fim victime ale greșelii cuiva sau decât să fim în puterea forțelor care nu depind de abilitățile sau experiența noastră", a spus Smith.


Potrivit lui, ar putea fi vorba, de exemplu, despre incendiile din cauza bateriilor cu litiu, care, de regulă, există în majoritatea dispozitivelor electronice. În același timp, un risc special este asociat cu gadget-urile aflate în compartimentul de marfă, deoarece la bord într-o situație de urgență, focul poate fi lichidat cu un stingător de incendiu.


În plus, pilotul nu este capabil să controleze posibila ciocnire a avionului cu păsările. "Păsările nu vor avea un impact asupra motorului, dar pot provoca o explozie internă, ceea ce va duce la pierderea puterii", a explicat Smith, subliniind că cu cît pasărea este mai mare și mai grea, cu atît este mai mare probabilitatea de a dăuna avionului.În plus, potrivit pilotului, există riscul unei "defecțiuni mecanice catastrofale" — de exemplu, refuzul sistemului de control al zborului sau pierderea bruscă a înălțimii.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load