X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Un paradis modificat genetic

29 iul. 2021,, 02:00   Externe
2470 0

Programul de tranziție a civilizației umane de la epoca industrială la cea digitală, care a început la începutul anului 2020, a emoționat popoarele pămîntului și am făcut un zgomot ca un stup deranjat de albine.

Pasionații din întreaga lume oferă cu nerăbdare maselor viziunea lor asupra esenței evenimentelor care au loc, dorind să călărească acest val al schimbării. Unii, din obișnuință, au început să critice perspectivele viitoare ale noii ere și metodele de implementare a acestora. Oponenții lor au început să dezvolte sistematic potențiale perspective. Oamenii, cu inerția lor specifică, preferă să nu se încarce cu reflecții excesive asupra viitorului și aleg să creadă în trecut.

Acest lucru s-a întîmplat mereu la intersecția tranziției timpurilor. Cu aproximativ două sute de ani în urmă, am intrat în era industrială. Descoperirea și introducerea energiei electrice în lanțurile de producție au lansat procesul de restructurare completă a întregului sistem de susținere a vieții omenirii. Capacitățile fundamental noi au lăsat în trecut modul de producție și cultura vieții, care se bazau în principal pe tracțiunea musculară a oamenilor și a animalelor. Așa se mișcă civilizația noastră, trecînd de la o epocă la alta, începînd cu inventarea roții și pînă la perspectivele de astăzi ale ingineriei genetice.

Continuare: ecology.md

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?