X 
Cazul Șor stiri: 594

Un oraş oferă salariu generos şi o casă gratuită, dar nimeni nu vrea să le accepte. Motivul

15 feb. 21:30   Diverse
3060 0

Un oraş izolat din Australia oferă un salariu uriaş şi cazare gratuită unui medic de familie care doreşte să se stabilească acolo. În ciuda ofertei aparent atrăgătoare, nu au reuşit să ocupe postul vacant, transmite realitatea.

Cei 600 de locuitori din Quairading au nevoie disperată de un medic de familie. Un oraş izolat din Australia oferă un salariu uriaş şi cazare gratuită unui medic de familie care doreşte să se stabilească acolo. Quairading, un orăşel din vestul vast al Australiei, îi va oferi candidatului selectat un salariu de 460.000 de lire sterline şi o casă cu patru dormitoare fără chirie.

În ciuda ofertei aparent atrăgătoare, nimeni nu a reuşit să ocupe postul vacant. Oraşul se află la 170 km est de Perth şi resimte efectele unei penurii de medici de familie la nivel naţional. Cei 600 de locuitori din Quairading au nevoie disperată de un medic de familie, după ce au rămas fără unul luni întregi, mulţi dintre ei temîndu-se că este un dezastru care stă să se întîmple.

Între timp, un oraş vecin a fost nevoit recent să îşi închidă definitiv cabinetul medical după ce nu a reuşit să găsească un medic de familie înlocuitor. Nevoia de un medic de familie este atît de mare încît guvernul australian a intervenit şi va oferi o sumă forfetară de 6.900 de lire sterline dacă medicul de familie rămîne doi ani şi de 13.200 de lire sterline dacă rămîne cinci ani.

2
1
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?