COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un om orb a urcat pe un avion (VIDEO)

Un om orb a urcat pe un avion (VIDEO)

Un activist pentru mediul înconjurător a făcut un gest nebunesc azi pe aeroportul din Londra.

Omul, nevăzător, s-a cocoțat pe acoperișul aeronavei companiei British Airways care urma să facă ruta Londra – Amsterdam, a notat Metro.

James Brown, membru al mișcării „Extiction Rebellion”, care are ca scop salvarea meciului înconjurător prin proteste pașnice dar vizibile și-a luat bilet la cursa respectivă și, dat fiind faptul că este nevăzător, a fost primul pasager dus la avion.


El s-a urcat, nu se știe cum pe acoperișul aeronavei, dorind să atragă atenția că sînt mult prea multe avioane care brăzdează cerul în toate direcțiile și afectează stratul de ozon.

„Sînt chiar eu, în vîrful acestui avion. Urăsc înălțimile, dar am reușit să mă urc. Tremur tot. Totul e despre climat. Protestăm față de lipsa de acțiune a guvernelor în problema climatului care este grav afectat.

Ei au declarat că este o urgență apărarea climatului, dar nu fac nimic. În fapt, merg în direcția diferită. Aeroporturile se lărgesc, Heathrow, Bristol și altele. Nu putem lăsa să continue asta”, a spus James Brown în timp ce era cocoțat pe avion și făcea live pe Facebook.

„Vin cei de la securitate, sper că nu întîrzie foarte mult, pentru că mi-e foarte frică. Gestul meu e pentru copiii mei. E pentru copiii tuturor”, a mai spus acesta.

A participat la Jocurile Paralimpice de la Londra

James Brown a participat la Jocurile Paralimpice din 2012, de la Londra, și a luat medalia de bronz într-o probă de ciclism.

Mai apoi, el a primit o interdicție de doi ani de a mai concura, pentru că a fost prins dopat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load