X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1132

Un oficial german a cerut social-democraților să-l excludă pe Schroder din partid

25 apr. 16:30   Diverse
2672 0

Prim-ministrul Renaniei de Nord-Westfalia (RNW) consideră că PSD ar trebui să lanseze procedura de excludere din partid a fostului cancelar al Germaniei. Motivul ar fi un interviu recent al lui Schroder pentru NYT.

Prim-ministrul statului federal Renania de Nord-Westfalia (SRV), Hendrik Wüst, care este membru al Uniunii Creștin Democrate de opoziție, a cerut conducerii Partidului Social Democrat din Germania (SPD) să înceapă procedura de excludere a fostului cancelar german, Gerhard Schröder din calitatea sa de membru în legătură cu interviul acordat ziarului The New York Times (NYT). O astfel de declarație Wüst a făcută duminică, 24 aprilie, în cadrul emisiunii Bild TV.

Potrivit lui Wüst, conducerea PSD a spus anterior că, dacă Schroeder "se va ține de funcțiile bine plătite" în companiile de stat ale președintelui rus Vladimir Putin, el nu va mai putea rămîne membru al Partidului.

Interviul lui Schroder mărturisește această intenție, crede șeful Cabinetului. "În acest sens, SPD este acum îndemnat să-și susțină cuvintele cu fapte", a subliniat Hendrik Wüst.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав