COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7297

Un fugar din Noua Zeelandă a închiriat un elicopter pentru a se preda la poliție

29 mai. 05:00   Diverse
1096 0

Un bărbat care se ascundea de poliție în zonele rurale din Noua Zeelandă a închiriat un elicopter pentru a merge la o secție de poliție din orașul Dunedin, unde s-a predat.

James Bryant, care se confruntă cu acuzații de agresiune, a petrecut cinci săptămîni ascunzîndu-se aparent într-o localitate mică din North Otago. El a declarat presei locale că a fost o perioadă „grozavă”, dar a venit momentul să plece din „mijlocul pustiului”.

Așa că a închiriat un elicopter pentru a se preda. Avocatul său s-a ocupat de acest lucru, dar și de pregătirea unei mese pe placul clientului său înainte ca acesta să ajungă în spatele gratiilor. Așa că în drum spre secție, bărbatul a mîncat stridii și a băut șampanie.

”Prima masă decentă din ultimele săptămîni”, a spus James Bryant, un fost deținut Avocatul său, Arthur Taylor, care a intermediat arestarea pașnică, a spus că l-a luat pe domnul Bryant pentru șampanie și stridii în drum spre secția de poliție.

Bryant se confruntă cu mai multe acuzații, printre care asalt cu o armă de foc, rănirea unei persoane cu intenție și postarea online de conținut dăunător. Poliția a avertizat publicul să îl evite, fiind considerat un individ periculos.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽