COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2951
Puterea stiri: 6743

Un cuplu din SUA a trimis facturi de 240 de dolari invitaților care nu au venit la nuntă. „Am luat-o personal”

14 sep. 02:00   Diverse
778 0

Doug și Dedra Simmons, de 44 de ani, respectiv 43 de ani, din Chicago, au fost atît de supărați pe cei care nu le-au fost alături în ziua nunții lor, cu toate că au confirmat că vor veni, încît le-au trimis facturi pentru a-și recupera cheltuielile.

Nunta celor doi a avut loc în luna august la Royalton Negril Resort & Spa din Jamaica, iar meniul a costat 120 de dolari de persoană. Absenților li s-a dat un termen de o lună, începînd din 18 august, să plătească factura. Mirii au pus factura și pe Facebook, iar aceasta s-a viralizat rapid, stîrnind o întreagă dezbatere despre gestul lor.

„Din cauză că nu ne-ați anunțat că nu veți participa, ne datorați această sumă, pentru că noi am plătit în avans. Puteți plăti prin Zelle sau PayPal. Vă rugăm să ne anunțați ce metodă ați folosit. Mulțumim!”, a scris cuplul pe factură. Fotografia cu factura a stîrnit reacții pe Twitter, iar unii internauți au înțeles gestul celor doi și i-au susținut.

„Aș fi vrut să mă gîndesc și eu la asta. O treime din cei care au confirmat n-au apărut la nunta noastră. Am plătit o grămadă de mîncare, care a ajuns la gunoi (chiar dacă a fost mai puțin de 120 $ tacîmul)”, a scris o persoană pe Twitter. Simmons, patron de afacere mică la Chi-town, a subliniat că nu este vorba despre bani. El și mireasa s-au simțit răniți și dezamăgiți de prietenii care au absentat de la nunta lor cu peste 100 de invitați.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽