TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un criminal indian reținut la o nuntă: S-a căsătorit cu un polițist sub acoperire

Un criminal indian reținut la o nuntă: S-a căsătorit cu un polițist sub acoperire

Balkrishna Chaubey era căutat pentru comiterea a 16 infracțiuni diferite în India. Acesta a fost capturat cu ajutorul unei polițiste sub acoperire cu care urma să se căsătorească, relatează excelsior.com.mx.


Timp de trei ani, Balkrishna Chaubey a reușit să scape de poliția din India. Bărbatul a comis 16 infracțiuni diferite – de la furt și jaf la comiterea unei crime în orașul Nowgaon.


Pentru prinderea lui Balkrishna Chaubey, poliția a oferit o recompensă de 10.000 de rupii, conform India Today, citat de excelsior.com.mx.


Polițitii au aflat că bărbatul, în vârstă de 55 de ani, se înregistrase pe site-uri matrimoniale în speranță de a-și găsi o femeie cu care să se căsătorească. De aici a plecat un plan de a-l captura în sfârșit pe Balkrishna Chaubey, plan pus la cale de o polițistă, Madhavi Agnihotri.


Aceasta și-a creat un profil fals pe rețelele de socializare, iar ulterior a intrat în legătură cu infractorul. Madhavi a avut grijă să precizeze că era în căutarea unui iubit de 55 de ani. A luat legătura prin telefon cu Balkrishna Chaubey, reușind să-i capteze atenția acestuia. La scurt timp după ce s-au cunoscut, bărbatul a cerut-o în căsătorie pe polițista sub acoperire.


Au stabilit să-și unească destinele la un templu din localitatea indiană Bijouri, săptămâna trecută. Însă, în momentul în care a ajuns la altar și-a dat seama că fusese prins în capcană, fiind imediat arestat de poliție.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load