COVID-19 în MOLDOVA

Un cetățean rus a dat în judecată compania care produce ciocolata Milka

Un cetățean rus a dat în judecată compania care produce ciocolata Milka

Mai bine de zece ani, un bărbat din Ekaterinburg a cumpărat ciocolată Milka produsă de compania SRL Mon'delis Rus, crezînd că este făcută din lapte alpin. Dar apoi a citit pe ambalaj că Milka este fabricată în regiunea Vladimir.

“În cererea sa, el a cerut să fie interzisă indicarea pe ambalajul ciocolatei a următoarelor fraze: „lapte din Alpi”, „conține lapte alpin”, „ acest lapte este de la vacile care toată viața se bucură de aerul proaspăt de munte, de pajiștile minunate și de lumina soarelui cald” etc.

De asemenea, bărbatul a cerut de la compania Mon'delis Rus daune morale în valoare de 500 de mii de ruble, întoarcerea sumei pe care el a cheltuit-o pe parcursul anilor pe produsele de „calitate proastă” (5 mii de ruble) și o amendă de 2500 de ruble.


Judecătoria raională din Kirovsk a aflat că la producerea ciocolatei Milka este folosit lapte praf degresat, care este făcut cu adevărat în Elveția. Această informație a fost confirmată și de către departamentul Rosspotrebnadzor din regiunea Vladimir. Bazîndu-se pe acest lucru, instanța a ajuns la concluzia că Milka conține într-adevăr lapte din munții Alpi.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load