X 

Un bărbat de 65 de ani a dezvăluit secretul tinereții veșnice

22 mar. 21:32   Diverse
2161 0

Un locuitor de 65 de ani din Marea Britanie, care pare cu 20 de ani mai tînăr decît vîrsta lui, a enumerat alimentele care, în opinia sa, sînt cele mai nesănătoase, scrie ediția Daily Express.

Wayne Leal din Londra activează în calitate de antrenor personal. Deși are deja 65 de ani, are un aspect tineresc, iar mulți dintre cei care abia ajung să-l cunoască cred că nu are mai mult de patruzeci de ani, anunță lenta.ru

Însușii Leal spune că secretul sănătății sale îl constituie un post intermitent de trei luni. „Nu există un plan de nutriție, restricții sau stres în el. Vă va învăța autodisciplina în mîncare”, spune Leal.

În plus, Leal evită cu atenție anumite băuturi și alimente. El ne sfătuiește să nu ne atingem niciodată de băuturi energizante, hot-dog-uri și alte fast-food. „Cînd te uiți la ceea ce conțin acestea, ai impresia că citești un articol științific, nu o rețetă”, spune el. Leal a dat și cîteva sfaturi pentru menținerea unui aspect tineresc. El crede că unul dintre principalele semne ale tinereții este ținuta corectă.

El mai spune că întotdeauna se spală pe dinți dimineața, stînd cu spatele la perete pentru a-și pune coloana vertebrală în poziția corectă. De asemenea, ne sfătuiește genuflexiuni regulate, pe care le consideră o modalitate excelentă de a menține mușchii în formă bună și de a deveni mai puternici.

6
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий