COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 847 840 INFECTAȚI 325 526(+1568)   TRATAȚI 305 068     DECESE 7459(+35 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6782
Coronavirus stiri: 7600

Un băiat de cinci ani a scris o carte

24 oct. 03:01   Diverse
9 ore in urma 419 0

Wade Williams, un preșcolar în vîrstă de 5 ani, din statul american Georgia, a scris o carte cu propriile sale trăiri pentru a inspira copiii să rămînă pozitivi în timpul pandemiei de coronavirus, scrie cnn.com.

Cînd a început pandemia COVID-19, puștiul Wade Williams a avut multe întrebări. Cea mai importantă era legată de modul cum ar putea ajuta.

“Totul a început spunînd: Tată, chiar vreau să ajut. Chiar vreau să ajut oamenii”, a povestit Joshua Williams, tatăl copilului.

Cu ajutorul părintelui său, Wade Williams a publicat o carte pentru copii intitulată “Wade Through the Pandemic”, pentru a le transmite încredere copiilor și să nu resimtă prea puternic impactul pandemiei asupra vieții lor.

Puștiul povestește în carte momente importante prin care a trecut el în timpul pandemiei de coronavirus. S-a referit la faptul că nu a putut merge la școală sau să se joace cu prietenii, că bunica sa a fost bolnavă grav din cauza virusului și a mai amintit de nașterea surorii sale.


“Acesta a fost singurul nostru scop de a scrie această carte. Doar pentru a informa ceilalți copii. Știm că este un moment dificil. Nu spunem că totul este perfect, pentru că nu este. Dar va fi bine”, a spus tatăl lui Williams.

Cartea a fost publicată pe 2 octombrie și este listată în prezent în Top 100 al cărților pentru copii de pe Amazon Best Sellers.

Tatăl lui Williams spune că speră că toți copii care citesc cartea vor fi ajutați să elimine emoțiile cauzate de impactul pandemiei.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽