Un actor din "Game of Thrones" se ocupă cu promovarea unui criptroproiect vegan

Un actor din "Game of Thrones" se ocupă cu promovarea unui criptroproiect vegan

Actorul britanic Jerome Flynn, care interprtează unul din rolurile-cheie (mercenarul Bronn) în serialul senzațional "Game of Thrones", s-a alăturat consiliului de consultanță al criptoplatformei israeliene VeganNation.


Platforma și comunitatea VeganNation au fost create în primăvara anului 2018. Potrivit fondatorilor, crearea unui ecosistem separat, avînd ca bază criptovaluta VeganCoin, a fost rezultatul unui interes crescut pentru vegetarianism, care a fost stabilit pe parcursul ultimului deceniu.


La începutul anului 2019, VeganNation a desfășurat o ICO pentru a atrage investiții în promovarea veganismului (vegetarianism strict). Unii membri ai comunității sînt convinși că pînă în 2050 moneda VeganCoin va deveni cea mai populară printre vegani, iar platforma VeganNation va fi principala comunitate de adversari ai consumului de alimente de origine animală.


Aceste idei sînt pe deplin împărtășite și de Jerome Flynn, care crede că VeganNation poate deveni baza unei economii vegane internaționale care va face viața veganilor mai ușoară pentru și le va garanta neparticiparea lor completă la procesul de distrugere a animalelor.


Bazîndu-se pe faimosul citat al lui Paul McCartney precum că "dacă ar fi existat pereți transparenți în abatoare, toți am fi vegetarieni", Jerome Flynn speră că, cu ajutorul tehnologiilor inovatoare, platforma VeganNation va deveni asemenea acestui perete transparent.


Flynn este vegetarian pe parcursul ultimilor 35 de ani și este, de asemenea, un activist privind drepturile animalelor, sponsorizînd Societatea Vegetariană din Marea Britanie, împreună cu Paul și Stella McCartney.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load