Preşedintele stiri: 3610

Turistă revoltată de nota de plată pentru o cafea și o apă

31 mar. 06:00   Diverse
4252 0

O turistă care a vizitat la începutul acestei săptămîni lacul Como, în Italia, a crezut că nu vede bine atunci cînd a primit nota de plată pentru o cafea și o sticlă de apă pe care le-a comandat la un mic bar din zonă. Revoltată, și-a împărtășit experiența pe o rețea socială.

O turistă care a vizitat la începutul acestei săptămîni lacul Como, în Italia, a crezut că nu vede bine atunci cînd a primit nota de plată pentru o cafea și o sticlă de apă pe care le-a comandat la un mic bar din zonă. Revoltată, și-a împărtășit experiența pe o rețea socială, anunță digi24.

Potrivit sursei citate, în mod normal, o astfel de consumație la un bar chiar și cu pretenții din zona respectivă costă în cel mai pesismist scenariu în jur de 5 euro, poate puțin peste, însă 20 de euro este o sumă mult prea mare. Femeia a postat și bonul consumației, iar oamenii s-au declarat indignați. Se așteptau la o creștere a prețurilor odată cu deschiderea noului sezon turistic, dar nu chiar pînă la acest nivel.

14
4
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий