COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 581(+97)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6242(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2818
Puterea stiri: 6279
Coronavirus stiri: 7237

Trupa Coldplay a lansat noul ei single, ''Higher Power'', la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale

7 mai. 22:00   Diverse
1202 0

Trupa britanică Coldplay a ales o modalitate insolită pentru a marca lansarea de vineri a celui mai recent single al ei, "Higher Power", care a fost difuzat în premieră mondială la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), informează Reuters.

Membrii acestui grup rock, devenit cunoscut datorită unor piese precum "Paradise" şi "Viva la Vida", au folosit un streaming live care le-a asigurat conexiunea cu ISS şi au discutat cu astronautul francez Thomas Pesquet de la Agenţia Spaţială Europeană (ESA), aflat la bordul laboratorului orbital, despre viaţa petrecută în spaţiu.

Rockerii britanici i-au trimis lui Thomas Pesquet videoclipul piesei "Higher Power" - realizat în aer liber şi conţinînd hologramele unor extratereştri care dansează pe ritmurile cîntecului -, iar astronautul francez a difuzat această înregistrare la bordul ISS.

"În această perioadă nu putem să cîntăm pentru nimeni de pe Terra, aşa că ne-am gîndit că am putea să cîntăm doar pentru tine. E ca un fel de concert pentru un singur om", a declarat Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în timpul discuţiei online cu Thomas Pesquet. La rîndul ei, înregistrarea acestei conversaţii speciale a fost distribuită vineri pe internet.

Săptămîna trecută, trupa Coldplay a anunţat pe contul său de Twitter că noul single "Higher Power", produs de compozitorul şi producătorul suedez Max Martin, "a sosit pe o tastatură mică şi într-o chiuvetă de baie la începutul anului 2020".

Trupa Coldplay va interpreta single-ul "Higher Power" săptămîna viitoare, pe 11 mai, la BRIT Awards, gala de decernare a celor mai importante premii din muzica pop-rock britanică, pe un ponton amenajat pe rîul Tamisa, în proximitatea O2 Arena din Londra, unde va avea loc ceremonia de înmînare a acestor trofee.

Trupa britanică va susţine pe 22 mai şi un concert difuzat prin streaming de organizatorii Festivalului Glastonbury, după ce evenimentul în format fizic a fost anulat încă o dată din cauza pandemiei de COVID-19.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽