Criza energetică stiri: 1781
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Trump revine? "Vom face America din nou grozavă"

29 ian. 13:30   Diverse
1828 1

Fostul președinte Donald Trump și-a început oficial candidatura În cursa pentru Casa Albă. Trump și-a început campania cu opriri în statele New Hampshire și Carolina de Sud. Fostul șef de stat vrea să fie din nou președinte în 2024, notează mediafax.ro.

Fostul preşedinte Donald Trump şi-a început candidatura pentru scaunul de la Casa Albă din 2024. Primele evenimente din statele New Hampshire şi Carolina de Sud deschid turul lui Trump.

„Împreună vom finaliza treaba neterminată de a face America din nou grozavă”, a declarat Trump.

Trump şi aliaţii săi speră ca evenimentele din statele cu o putere enormă în selectarea candidatului să ofere o demonstraţie de forţă.

Campania electorală a lui Trump a debutat lent şi unii analişti au pus la îndoială capacitatea sa de a candida din nou. În New Hampshire, Trump şi-a promovat agenda de campanie, inclusiv imigraţia şi criminalitatea, şi a spus că politicile sale vor fi opuse celor ale preşedintelui Joe Biden.


Mai tîrziu, în Carolina de Sud, Trump a promis că va continua politicile începute în primul mandat şi l-a numit „un stat foarte important”.

În timp ce Trump rămîne singurul candidat declarat la preşedinţia din 2024, potenţialii concurenţi, inclusiv guvernatorul Floridei Ron DeSantis, fostul vicepreşedinte Mike Pence şi fostul guvernator al Carolinei de Sud Nikki Haley, care a fost ambasadorul lui Trump la Naţiunile Unite, se aşteaptă să-şi demareze campaniile in lunile următoare.

5
2
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?