Trump promite să publice mai multe scrisori private cu personalități marcante

10 mar. 17:23   Diverse
1716 0

Donald Trump încă nu a anunţat un acord pentru a scrie o carte de memorii despre perioada petrecută la Casa Albă, dar va publica luna viitoare o a doua carte ce ar include o corespondenţă controversată cu Kim Jong-un, liderul de la Phenian, scrie The Guardian.

Potrivit Axios, care a transmis ştirea joi, "Letters to Trump" va conţine 150 de scrisori private, scrise de-a lungul a mai bine de 40 de ani, de la personalităţi precum Hillary Clinton, Richard Nixon şi Oprah Winfrey.

În 2018, fostul lider american s-a lăudat că el şi Kim "am fost cu adevărat duri... şi apoi ne-am îndrăgostit, OK? Nu, într-adevăr, mi-a scris scrisori frumoase şi sînt scrisori grozave".

Dar scrisorile lui Kim au devenit o sursă de probleme atunci cînd s-a dovedit că astfel de documente făceau parte din materiale confidenţiale pe care Trump l-a dus la Mar-a-Lago, în Florida, cînd a părăsit Casa Albă în ianuarie 2021, după revolta de la Capitoliu.

Reţinerea de către Trump a documentelor clasificate este un subiect investigat de Jack Smith, un consilier special numit de Merrick Garland, procurorul general al SUA, notează News.ro


Noul volum va conţine scrisori de la "preşedinţi, membri ai familiei regale, celebrităţi şi oameni de afaceri", fiecare cu fotografii şi comentarii de la Trump.

Potrivit Axios, în carte vor fi incluse şi scrisori de la "Ronald Reagan, Bill Clinton, Prinţesa Diana, Ted Kennedy, Mario Cuomo, Arnold Palmer, Jay Leno, Liza Minnelli, Regis Philbin şi mulţi alţii".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий