X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 965

Trafic dat peste cap la aeroportul din Bruxelles

20 iun. 08:00   Diverse
2930

Toţi pasagerii care urmează să plece luni de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles au fost anunţaţi că vor avea zborurile modificate sau anulate.

Aproape tot personalul de la securitate a anunţat că va intra în grevă, ceea ce înseamnă că nici controlul pasagerilor şi nici cel al bagajelor nu va putea fi făcut, potrivit digi24.ro.

Sunt estimate întârzieri uriaşe - de până la opt ore.

Călătorii care nu-şi pot anula zborurile sunt sfătuiţi să vină doar cu bagaje de mână şi să fie atenţi la schimbări de ultimă oră.

O companie aeriană belgiană a anulat deja jumătate dintre zboruri, iar un tur-operator german a mutat inclusiv zboruri transatlantice pe aeroporturi mai mici din jurul Bruxelles.


Specialiştii avertizau la începutul acestei luni că în vara lui 2022, prima de relativă normalitate după pandemie, transportul - în special cel aerian - va deveni un coşmar, din mai multe motive, dar cauza principală va fi legată de personalul companiilor. Zilele trecute, de pildă, a fost haos pe aeroportul Heathrow din Londra, unul dintre cele mai mari din Europa. Mormane de bagaje au rămas în faţa unuia dintre terminale, pentru că nu erau suficienţi angajaţi care să le manevreze.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав