X 

Topul celor mai neobișnuite obiecte găsite pe plajă

6 feb. 04:00   Diverse
1298 0

În ultimii ani, din mai multe colțuri ale lumii au fost raportată descoperirea unor obiecte dintre cele mai neobișnuite, care au ajuns să alcătuiască o bizară colecție.

De pildă, în Thailanda a fost găsită pe o plajă o bucată de rocă ce părea inițial a fi un coral, dar, la o privire mai atentă, piatră strălucea. După ce a dus obiectul acasă, perosana care l-a găsit a constatat că-și schimbase culoarea. Pînă în prezent, experții nu au reușit să identifice originea obiectului.

Un animal marin care seamănă cu un dinozaur și are spinarea albastră a făcut senzație atunci cînd a fost descoperit pe o plajă din Australia. Ulterior s-a anunțat că exemplarul era într-adevăr un Glaucilla marginate, rudă cu „dragonul albastru”, specie care rareori eșuează pe țărmuri.

O ciudată spumă din alge invada o plajă din New South Wales în decembrie 2020, stranie combinație de alge, săruri, grăsimi și poluanți de toate felurile, scrie cunoastelumea.ro.

Sub respingătoarea „pătură” foșgăiau șerpi de mare letali și păianjeni uriași, s-au găsit arbori întregi și chiar o jumătate dintr-o vacă.


În sud, pe o plajă din Mexic apărea la un moment dat cea mai ciudată carcasă cu putință. Era delfin, era alt animal marin?

Cadavrul nu avea ochi, iar dinții erau lungi și curbați, foarte ascuțiți. Misterioasa creatură nu a putut fi identificată de nimeni, de la pescari la experți toată lumea nereușind mai mult decît să emită supoziții.

În orice caz, faptul că îi lipseau ochii i-a determinat pe mulți să considere că venea de undeva din adîncurile cele mai adînci, de la peste 1.000 de metri în profunzimea mării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий