Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Topul celor mai bune restaurante din lume

8 dec. 2018,, 01:02   Externe
2682 0

Un local din Strasbourg (Franța) este cel mai bun restaurant din lume, indicat ca atare într-o ierarhie realizată la nivel global de portalul de călătorii TripAdvisor, bazat inclusiv pe recenziile turiștilor.

Topul complet

1. Au Crocodile, Strasbourg, Franța Un restaurant găzduit într-o clădire datînd din 1659, unde un meniu complet costă de la 108 euro (123,19 dolari).

2. Martin Berasategui, Lasarte, Spania Restaurantul se concentrează asupra alimentelor sezoniere, cu trufe și gazpacho, un meniu costînd 260 de euro.

3. El Celler de Can Roca, Girona, Spania Lansat de frații Joan, Jordi și Josep Roca, în 1986, care au învățat de la mama lor le-a învățat să gătească.


4. Restaurantul Sat Bains, Nottingham, Marea Britanie Restaurantul a fost deschis în 2002 la marginea orașului Nottingham și a cîștigat o stea Michelin în anul următor

5. Restaurant Benazuza, Cancun, Mexic Chef Rafael Zafra a crescut în restaurantul familiei sale din Sevilia, Spania, și a devenit consultant pentru Oasis Hotels and Resorts în 2010.

6. La Colombe, Constantia, Africa de Sud Un restaurant asiatic-francez condus de bucătarul James Gaag

7. TRB Hutong, Beijing, China TRB Hutong este adăpostit într-un fost templu din dinastia Qing și servește mîncăruri europene moderne

8. Ristorante Villa Crespi, Orta San Giulio, Italia Condus de bucătarul-șef Antonino Cannavacciuolo, meniul restaurantului se concentrează pe regiunile italiene din Piemont și Campania și are aproximativ 1.800 de vinuri.

9. The Grove, Auckland, Noua Zeelandă Proprietarii Annette și Michael Dearth au deschis The Grove în 2004, concentrîndu-se pe mîncarea din Noua Zeelandă cu o nuanță franceză

10. Bucătăria lui David, Chiang Mai, Thailanda


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?