Incendii stiri: 559
Criza energetică stiri: 1684

TikTok își poate prezenta propriul serviciu de muzică

3 aug. 2022,, 00:30   Diverse
1539 0

Proprietarul TikTok a obţinut un brevet pentru TikTok Music, care ar urma să fie un serviciu de streaming muzical cu funcţii de socializare, informează Noi.md cu referire la news.ro.

ByteDance, compania chineză care deţine TikTok, a aplicat şi a obţinut drepturile de folosire pentru brandul TikTok Music. Brevetul a fost acordat deocamdată în Australia şi Statele Unite, probabil primele regiuni în care serviciul urmează să fie disponibil.

Descrierea care însoţeşte brevetul vorbeşte despre un serviciu de streaming pentru muzică şi video, cu funcţii de redare, partajare şi download, dar şi cu posibilitatea discutării pe marginea conţinutului.

Din descriere, pare să fie vorba de un serviciu de streaming muzical, dar care, în plus faţă de serviciile actuale, să ofere abilităţi de platformă socială precum opţiunile de comunicare între utilizatori pe seama muzicii ascultate.

Ce rămîne de văzut este dacă viitorul serviciu va face parte din TikTok sau va fi prezentat ca o aplicaţie separată. Prima variantă ar avea mai mult sens pentru produsul care deja ameninţă supremaţia Facebook şi Instagram.


Un TikTok care integrează un serviciu de streaming pentru muzică ar deveni o mare ameninţare pentru jucătorii din această industrie, în frunte cu Spotify.

ByteDance deţine deja o aplicaţie de streaming, numită Resso, dar care este disponibilă doar în India, Indonezia şi Brazilia. Există posibilitatea ca aceasta să fie folosită ca bază de construcţie a viitorul serviciu.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий