COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

„Tarzan” din Statele Unite are cont pe Instagram (VIDEO)

„Tarzan” din Statele Unite are cont pe Instagram (VIDEO)

Kody Antle, un tînăr din statul american Carolina de Sud, are o poveste de viață inspirată parcă din filmele cu Tarzan. A crescut printre animalele sălbatice care, încă de mic, i-au fost parteneri de joacă în rezervația înființată de tatăl tău.

Videoclipurile în care se luptă cu tigri, face duș cu cimpanzeii și se plimbă cu elefantul au făcut înconjurul lumii. I-a cucerit pe internauți pe Instagram, unde e urmărit de aproape 1,5 milioane de oameni, potrivit aol.com.

Un elefant i-a fost „bonă”, puii de tigru s-au jucat cu el prin curte, iar cimpanzeii îi sînt mereu alături prin casă. Kody Antle trăiește încă de mic printre animale și ar putea fi numit „adevăratul Tarzan”.


Sînt foarte norocos. M-am născut în safari. Tatăl meu a fondat totul în urmă cu 35 de ani, iar eu am crescut înconjurat de animale. Tigrii sunt ca frații ei mai mari. În copilărie, femela-elefant era sora mea mai mare. Kody Antle

Tînărul este fiul doctorului Bhagavan Antle, cel care a fondat în 1982 rezervația „Myrtle Beach Safari” în Carolina de Sud, un loc în care sînt protejate speciile de animale pe cale de dispariție, conform Aol.com.

Tînărul este celebru pe rețeaua de socializare Instagram datorită modului inedit în care interacționează cu animalele sălbatice.

Kody este fiul meu. E camaradul care îmi este alături mereu. L-am crescut ca să fie precum Mowgli, să aibă pui de tigru în pat și cimpanzei drept cei mai buni prieteni. Încă de mic s-a plimbat în pădure cu elefantul care i-a fost precum o bonă. Bhagavan Antle, tatăl lui Kody Antle

Mi-am dat seama că viața mea este unică. Mereu am avut o legătură specială cu animalele și tot ce-mi doream era să alerg cu tigrii. Kody Antle

Aproape 1,5 milioane de oameni îl urmăresc atunci cînd publică imagini când se joacă alături de cimpanzei, se plimbă cu elefantul sau se joacă cu tigri ca și cum nu ar fi animale feroce.

Dacă Tarzan ar exista în realitate, Kody ar fi adevăratul Tarzan. El e singurul care lucrează în acest mod cu animalele și probabil singurul om din lume care trăiește în acest mod. Bhagavan Antle, tatăl lui Kody Antle

Tarzan este un personaj fictiv creat de Edgar Rice Burroughs. A apărut prima oară în nuvela „Tarzan of The Apes”, publicată în 1912, ce a fost adaptată într-un roman apărut doi ani mai tîrziu. Povestea copilului crescut în jungla africană a fost adaptată de nenumărate ori, mai ales în benzi desenate, dar și filme și seriale. Celebră este interpretarea lui Tarzan în pelicula „Me Tarzan, You Jane” cu Johnny Weissmuller în rol principal.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load