Taiwan nu este și nu va fi o țară suverană

27 apr. 13:00   Diverse
2160 0

Cu toate că partea continentală a Chinei și Taiwan nu sunt unificate încă, acestea aparțin unei singure Chine și acest fapt nu se schimbă, și nici nu se va schimba, a declarat Zhu Fenglian, purtătorul de cuvânt al Biroului pentru Afacerile din Taiwan de pe lângă Consiliul de Stat.

Lai Qingde (William Lai), candidatul Partidului Democrat Progresist (PDP) la alegerile pentru liderul din Taiwan, a afirmat recent că Taiwan este o țară suverană și nu mai este necesară declararea independenței, partea continentală a Chinei și Taiwan nu se subordonează reciproc, și așa mai departe.

Zhu Fenglian a declarat că Taiwan este parte a Chinei. Taiwan nu este și nu va fi un stat suveran. Autoritățile taiwaneze ale PDP susțin cu insistență poziția independenței Taiwanului, nu întrerup legăturile cu forțele exterioare care provoacă activități secesioniste, toate acestea constituie cauza fundamentală a tulburărilor din Strâmtoarea Taiwan. Poziția PDP va împinge Taiwanul într-o situație mai periculoasă și va aduce locuitorilor taiwanezi mai multe dificultăți.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?