Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Sistemul de plată PayPal și-a extins potențialul în Ucraina

18 mar. 09:15   Diverse
1475

Sistemul american de plăți electronice PayPal a extins gama de servicii furnizate pe teritoriul Ucrainei pînă la 30 iunie a acestui an. Acest lucru este relatat într-un comunicat emis de companie joi.

„PayPal își extinde gama de servicii disponibile în Ucraina”, se arată în comunicat.

Astfel, ucrainenii vor putea retrage bani din conturile lor PayPal pe carduri bancare ucrainene. Totodată, sistemul de plăți va anula și comisionul pentru aceste tranzacții, transmite Noi.md.

Mai devreme, pe 5 martie, PayPal a suspendat furnizarea de servicii în Rusia pe fondul unei operațiuni militare speciale a Federației Ruse în Ucraina. PayPal a cerut ulterior rușilor să retragă banii din conturile lor pînă pe 18 martie.

Pe 24 februarie, Președintele rus Vladimir Putin a anunțat o operațiune militară specială ca răspuns la cererea de ajutor a liderilor republicilor Donbass.


El a subliniat că planurile Moscovei nu includ ocuparea teritoriilor ucrainene. După aceea, SUA, UE, Marea Britanie, precum și o serie de alte state au anunțat că impun sancțiuni împotriva persoanelor fizice și juridice ruse.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав