X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Semnele care îţi arată că nu trebuie să mai mănînci pîine şi produse de patiserie

28 iun. 2020,, 01:02   Externe
13097 2

Pîinea albă, pastele, covrigii şi alte produse de patiserie îţi pot face rău fără să-ţi dai seama. Motivul? Toate aceste alimente conţin gluten, o proteină la care multe persoane au intoleranţă, însă nu sînt conştiente de acest lucru.

Află care sînt semnele care ar trebui să te pună pe gînduri!

1. Te confrunţi cu probleme digestive

Dacă te confrunţi adesea cu flatulenţă, senzaţie de balonare, constipaţie sau diaree, este posibil să ai intoleranţă la gluten. De obicei, aceste simptome specifice sindromului de colon iritabil se ameliorează pe măsură ce excluzi din dietă alimentele care conţin gluten, transmite feellikecooking.ro.

2. Suferi de migrene


Migrenele nu sînt cauzate doar de problemele vezicii biliare, ele apar şi cînd este prezentă intoleranţa la gluten. Îţi poţi da seama de acest lucru dacă durerea de cap apare la o oră sau două după ce ai consumat făinoase sau alte produse ce conţin gluten.

3. Eşti obosită

Oboseala cronică care apare simultan cu problemele gastrointestinale, în special diaree, poate anunţa o intoleranţă la gluten. Cînd organismul este incapabil să absoarbă glutenul, corpul transmite aceste semnale neplăcute.

4. Apar dureri articulare

Alimentele care conţin gluten duc la apariţia inflamaţiilor în corp. Din această cauză, pot apărea dureri articulare sau, dacă te confrunţi deja cu această problemă, o poţi resimţi mai intens.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?