COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

S-a găsit o modalitate de a slăbi fără diete

S-a găsit o modalitate de a slăbi fără diete

Nutriționista australiană, Jessica Seppel, a oferit o alternativă la bucatele populare cu un conținut sporit de calorii. Noutatea este oferită de Daily Mail.

În primul rînd, Seppel vine cu sfatul de a înlocui baza tradițională pentru pizza prin conopidă. În al doilea rînd, în loc de o pastă de făină cu conținut ridicat de calorii, nutriționistul a sugerat consumul de dovlecei tăiaţi subţire și, de asemenea, cumpărarea de paste făcute din mazăre, quinoa, fasole roșie sau orez.

Plus la aceasta, potrivit Seppel , laptele de migdale cu cacao va fi o alternativă pentru ciocolata fierbinte și va servi drept „băutură ideală înainte de culcare".


Totodată, nutritionista a prezentat o rețetă pentru o înghețată sănătoasă. Pentru prepararea acesteia se vor amesteca banane congelate, lapte de migdale,ceva sare de mare, scorțișoară și sirop de arțar într-un blender pînă la obţinerea unei consistenţe asemănătoare cu înghețata.

În final, Seppel a menţionat că chipsurile de cartofi, preparaţi acasă, vor fi o alternativă celor de la magazin, atunci cînd este nevoie de slăbire.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load