Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Roşii umplute cu vinete

10 apr. 2022,, 18:30   Externe
4321 0

Ingrediente:

  • 4-6 roşii cărnoase,
  • sare,
  • 1 lingură de verdeaţă tocată mărunt.

    Pentru umplutură:

    8-10 linguri de vinete (vezi receta „Vinete tocate”)

    Mod de preparare:

    Tăiați „capacul” roşiilor sau faceţi cîte „o floare”, cu ajutorul linguriţei scoateţi pulpa şi seminţele roşiilor, umpleţi cu vinete.


    Înainte de a servi, presăraţi cu verdeaţa tocată.

    0
    0
    0
    0
    0

    Adăuga comentariu

    500

    Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

    © Business

    Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?