Criza energetică stiri: 800
Preşedintele stiri: 3240
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Rihanna şi A$AP Rocky sunt deja părinţii unui băieţel

21 mai. 01:00   Diverse
1336

Vedeta pop din Barbados Rihanna şi rapperul american A$AP Rocky sînt deja părinţii primului lor copil.

Bebeluşul este un băieţel şi s-a născut pe 13 mai în Los Angeles, potrivit mai multor surse consultate de acest portal de ştiri despre vedete.

Rihanna şi A$AP Rocky şi-au făcut publică relaţia la sfîrşitul anului 2020, iar în ianuarie au dezvăluit că aşteaptă primul lor copil printr-o şedinţă foto realizată la New York.

Revista People, care citează o sursă apropiată artistei, relevă că Rihanna se simte bine, că este "o mamă minunată" şi ambii artişti, în vîrstă de 34 de ani, sînt foarte emoţionaţi că au devenit părinţi.

Rihanna, cîştigătoare a unui premiu Grammy şi femeie de afaceri, inclusă pe lista Forbes a "multimilionarilor", a fost văzută în ultimele luni într-o serie de ţinute foarte îndrăzneţe care îi lăsau burtica la vedere.

A$AP Rocky, al cărui nume real este Rakim Athelaston Mayers, este un artist de muzică rap care a cîştigat mai multe premii BET de hip hop şi a fost nominalizat de două ori la premiile Grammy.

Rihanna a reluat relaţia cu Mayers, cu care avea o relaţie de prietenie de lungă durată, după o colaborare publicitară pentru marca sa de produse cosmetice Fenty Skin în vara anului 2020, potrivit mediilor locale.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав