COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 383 429   INFECTAȚI 255 830(+33)   TRATAȚI 248 671     DECESE 6154(+0)   Mai multe detalii
Diaspora stiri: 1180
Preşedintele stiri: 2759

REŢETA ZILEI: Roşii umplute cu ciuperci şi ceapă

8 mai. 18:30   Diverse
1094 0

Mod de preparare:

Roşiile pregătite se sărează, se umplu, se pun într-o tigaie unsă cu unt şi presă­rată cu pesmeţi. Roşiile se presară cu caşcaval. Se pun la copt în cuptor. Se servesc cu smântână.

Prepararea umpluturii: Ciupercile se fierb în apa sărată, se scurg prin strecură­toare, se mărunţesc şi se prăjesc. Ceapa se taie mărunt, se prăjeşte uşor, se ames­tecă cu ciupercile, se adaugă verdeaţă. Toate se înăbuşă timp de 2-3 minute.

Ingrediente:

  • 8-10 roşii,
  • 1 lingură de unt,
  • 1 lingură caşcaval olandez dat prin răzătoare,
  • ¾ pa­har smântână,
  • sare,
  • 1 lingură pesmeţi pisaţi,
  • foi de salată verde.

Pentru umplutură:

  • 10-12 ciuperci,
  • 3 cepe,
  • 2 linguri unt,
  • 1 lingură verdeaţă tăiată,
  • sare.
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ar trebui de deschis secții de votare suplimentare peste hotare?