X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Rețeta zilei: Escalop la grătar

6 feb. 2021,, 18:00   Externe
2342 0

Mod de preparare:

Macra de porc prelucrată fără oase se taie transversal pe fibre (cîte 2 bucăți la porţie), se bat uşor, se sărează, se prăjesc pe ambele părţi pe reţeaua grătarului unsă cu slănină afumată şi încinsă. Imediat după frigere de presară cu piper. Înainte de se servi se stropeşte cu mujdei.

Ingrediente:

• 700 g piept de porc fără oase,
• 1 lingură de ulei vegetal,
• ¼ pahar de mujdei,
• sare,
• piper negru măcinat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?