COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Regulile pe care trebuie să le respecte cei care aleargă pe timp rece

Regulile pe care trebuie să le respecte cei care aleargă pe timp rece

Eşti pasionat de jogging, dar temperaturile reci te sperie? Uite ce trebuie să faci pentru a te simţi confortabil în această perioadă la alergat.

O atenţie deosebită trebuie acordată hainelor folosite. În perioada friguroasă, echipamentul trebuie folosit în straturi, pe principiul cojilor de ceapă. Mai exact, în zona bazinului este recomandat să aveţi trei straturi. Evitaţi bumbacul, pentru că reţine umezeala. Încercaţi materialele moderne, însă dacă nu aveţi haine de ultimă generaţie, folosiţi bluze sintetice. Ultimul strat ar trebui să fie călduros, un polar subţire sau o bluză termoizolantă.

Sînt recomandate şosetele sintetice, cagulele şi gulerele


Dacă vă este frig, folosiţi mănuşi, iar pentru tălpi şosete speciale, sintetice. În zona capului, este important să folosiţi ceva care să vă acopere urechile şi fruntea. Utilizaţi cagule şi gulere pentru a proteja gîtul. În cazul în care alergaţi pe trotuare sau în apropiere de artere rutiere, folosiţi haine deschise la culoare sau cu elemente reflectorizante pentru a fi văzuţi de ceilalţi participanţi la trafic. Aşa cum ştim, încălţămintea este foarte importantă în momentul alergării. Dacă alergaţi pe zăpadă, asiguraţi-vă că folosiţi încălţăminte corespunzătoare, pentru a evita alunecarea.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load