X 

Putin: „Milioane de oameni din Occident înțeleg că elitele îi conduc la o catastrofă spirituală”

21 feb. 17:08   Diverse
2033 0

Milioane de oameni din Occident realizează că elitele îi conduc la un dezastru spiritual.

Declarația aparține președintelui rus Vladimir Putin și a fost făcută de el în timpul discursului său la Adunarea Federală.

"Milioane de oameni din Occident înțeleg că sînt conduși la o adevărată catastrofă spirituală. Elitele, sincer, înnebunesc și se pare că aceasta nu se mai poate trata. Dar acestea sînt problemele lor", a spus șeful statului rus.

Vladimir Putin a numit abuzul asupra copiilor și pedofilia o normă pentru Occident.

Potrivit președintelui Rusiei, preoții occidentali au mers atît de departe încît să binecuvînteze căsătoriile între persoane de același sex.


„Statul nostru nu va intra în viața privată, totuși familia este uniunea dintre un bărbat și o femeie. Nimeni nu se amestecă în viața privată și nu o să facem asta. Dar vreau să le spun lor,[Vestului]: priviți scuzați-mă, Sfînta Scriptură, cărțile principale ale tuturor celorlalte religii ale lumii – totul se spune acolo, inclusiv că familia este uniunea unui bărbat și a unei femei. Dar chiar și aceste texte sacre sînt acum puse la îndoială." a remarcat președintele rus.

„Uite ce fac ei propriilor lor popoare. Distrugerea identității familiale, culturale și naționale. Perversiunile, batjocura față de copii, pînă la pedofilie, sînt declarate normă, norma vieții lor ”, s-a adresat președintele Rusiei audienței.
El a mai menționat că Rusia își va proteja copiii de degradare și degenerare.

24
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?