X 

Prim-ministrul sîrb mulțumește Statelor Unite pentru menținerea păcii în Balcani

13 ian. 10:15   Diverse
2111 0

Premierul sîrb Ana Brnabic, la o întîlnire cu consilierul Departamentului de Stat Derek Schollet, a mulțumit Statelor Unite pentru menținerea păcii în Balcani.

Despre aceasta anunță serviciul de presă al guvernului sîrb.

Se remarcă faptul că Brnabic și-a exprimat recunoștința pentru „o abordare constructivă a problemelor deschise din regiune și în special pentru contribuția constructivă a Statelor Unite la menținerea păcii în regiune”.

Premierul sîrb și-a exprimat speranța că anul 2023 va trece mai calm și fără provocări cauzate de acțiunile unilaterale ale Pristinei și a subliniat că „menținerea păcii și stabilității în regiune este o prioritate pentru Serbia”.

Brnabic și Schollet au remarcat că cooperarea dintre cele două țări în domeniul apărării este la un nivel bun, iar cooperarea armatei sîrbe cu Garda Națională din Ohio a fost remarcată ca un bun exemplu de cooperare militară de succes.


În plus, interlocutorii au discutat despre cooperarea în domeniul energiei și economiei, subliniind importanța investițiilor companiilor IT americane.

0
1
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий