Prezentarea cărții „MIDGARDTHA” - recenziile primilor cititori (VIDEO)

Prezentarea cărții „MIDGARDTHA” - recenziile primilor cititori (VIDEO)

Această carte descrie o zi de viață a organizatorului unei așezării de moșii familiale „Fericită” schastlivoe.com


Ea dezvăluie într-o manieră cît se poate de amplă și integră imaginea și spiritul căii de viață a autorului, ilustrînd viu transformările sale interne și externe în călătoria către visul său.


Scopul acestei lucrări este de a uni oameni apropiați spiritual în realizarea ideii unui stil de viață într-o dimensiune vie, idee care combină cele mai bune realizări ale progresului științific și tehnologic cu frumusețea și generozitatea naturii virgine.


Această carte este un fel de manifest, a cărui sarcină este de a uni oamenii „noștri” din toată lumea – nu într-un singur loc, ci într-un singur lucru ...
Prefață:


Există cărți care sînt citite dintr-o singură răsuflare, capabile să te „agaţe” din primele rînduri, fără a te lăsa liber pînă la ultimul punct. Cartea lui Valeriu este anume din această categorie. Aceasta este o realitate multidimensională care relevă nu numai multe evenimente mistice ale unei vieți, ci și relația profundă a omului modern cu natura și strămoșii noștri înțelepți. Cartea te inspiră spre auto-reflecție și este un exemplu de trecere conștientă a căii vieții.


Sky Blossoms 


Discuții despre carte și recenzii despre aceasta puteţi găsi în comunitățile din rețele de socializare:


ВКонтакте  


Facebook


Articolul despre cartea Midgardtha poate fi citit AICI
 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load