COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Prezentarea cărții „MIDGARDTHA” - recenziile primilor cititori (VIDEO)

Prezentarea cărții „MIDGARDTHA” - recenziile primilor cititori (VIDEO)

Această carte descrie o zi de viață a organizatorului unei așezării de moșii familiale „Fericită” schastlivoe.com

Ea dezvăluie într-o manieră cît se poate de amplă și integră imaginea și spiritul căii de viață a autorului, ilustrînd viu transformările sale interne și externe în călătoria către visul său.

Scopul acestei lucrări este de a uni oameni apropiați spiritual în realizarea ideii unui stil de viață într-o dimensiune vie, idee care combină cele mai bune realizări ale progresului științific și tehnologic cu frumusețea și generozitatea naturii virgine.


Această carte este un fel de manifest, a cărui sarcină este de a uni oamenii „noștri” din toată lumea – nu într-un singur loc, ci într-un singur lucru ...
Prefață:

Există cărți care sînt citite dintr-o singură răsuflare, capabile să te „agaţe” din primele rînduri, fără a te lăsa liber pînă la ultimul punct. Cartea lui Valeriu este anume din această categorie. Aceasta este o realitate multidimensională care relevă nu numai multe evenimente mistice ale unei vieți, ci și relația profundă a omului modern cu natura și strămoșii noștri înțelepți. Cartea te inspiră spre auto-reflecție și este un exemplu de trecere conștientă a căii vieții.

Sky Blossoms

Discuții despre carte și recenzii despre aceasta puteţi găsi în comunitățile din rețele de socializare:

ВКонтакте

Facebook

Articolul despre cartea Midgardtha poate fi citit AICI

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load