Incendii stiri: 690
Cazul Șor stiri: 590
Preşedintele stiri: 3734

Premierul Georgiei, la forumul anti-LGBT: " E ușor să conduci cu o astfel de persoană, care și-a uitat istoria"

6 mai. 10:30   Diverse
2894 0

Prim-ministrul Georgiei, Irakli Garibashvili, a participat la Conferința de acțiune politică conservatoare, care a avut loc în Ungaria, în perioada 4-5 mai.

Garibashvili a ținut un discurs în care a subliniat că societatea georgiană are opinii conservatoare tradiționale privind căsătoria și creșterea copiilor.

Potrivit acestuia, propaganda LGBT induce oamenii în eroare, impunîndu-le valori false:

"Cum încearcă forțele care se opun libertății, adevărului, să-și atingă obiectivele?

O fac prin distrugerea valorilor tradiționale, familiale și prin impunerea unor false libertăți, cum ar fi propaganda LGBTQ+, încercările de a legifera schimbarea de sex pentru copii ocolind părinții, impunerea așa-numitelor "inovații" care ar trebui să îi îndepărteze pe oameni de rădăcinile, familia, tradițiile, cultura și istoria lor. Este ușor de condus o astfel de persoană, care și-a uitat istoria, credința - o persoană fără neam și țară".


Irakli Garibashvili a mai declarat că Georgia va proteja valorile familiei tradiționale la nivel legislativ:

"Am adoptat o lege antidiscriminare, care protejează cu strictețe drepturile garantate constituțional ale cetățenilor noștri. Dar protejăm și drepturile majorității, pentru care familia este o uniune între un bărbat și o femeie, în care femeia este mama și bărbatul este tată. Apărăm drepturile marii majorități a populației noastre, care a susținut inițiativa mea din 2014, pe baza căreia partidul nostru politic a introdus ulterior în Constituție definiția căsătoriei ca fiind o uniune între un bărbat și o femeie. Marea majoritate a societății noastre împărtășește aceste valori familiale tradiționale conservatoare."

Conducerea Georgiei s-a pronunțat. Ar fi interesant de asemenea să auzim opinia conducerii moldovenești cu privire la problema propagandei LGBT.

43
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?