X 
Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Poliția SUA a găsit tablourile furate ale unor pictori contemporani

19 ian. 00:30   Diverse
1499 0

Poliția SUA din orașul Boulder (Colorado) a anunțat că au găsit picturile furate anterior în valoare de 400 de mii de dolari. Despre acest lucru s-a anunțat pe site-ul instituției.

Infracțiunea a fost comisă la mijlocul lunii decembrie. Infractorii au furat cinci tablouri ale unor artiști americani contemporani, inclusiv Jane Freilicher și Helene de Kooning. Operele de artă au fost scoase dintr-o dubiță care le transporta din Los Angeles. Acest lucru s-a întîmplat în momentul în care angajații companiei de transport s-au oprit pentru a înnopta la hotel.

Tablourile au fost găsite într-o cameră de hotel din orașul Lakewood, situat la cîțiva kilometri sud de Boulder. Oamenii legii au efectuat o operațiune specială, în timpul căreia, pe lîngă tablouri, au găsit arme și droguri. De furtul tablourilor este suspectat Brandon Camacho-Levin, în vîrstă de 31 de ani. Bărbatul a fost reținut.

Guns

Drugs


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?