COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 610 688   INFECTAȚI 259 549(+71)   TRATAȚI 252 104     DECESE 6255(+0)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2830
Puterea stiri: 6442
Coronavirus stiri: 7315

Plictiseala - principala cauză a excesului de greutate

9 mai. 20:33   Diverse
901 0

Studiile efectuate de către Fundaţia britanică pentru alimenta, au relevat existența a 108 obiceiuri proaste care duc la apariţia de excesul de greutate.

Oamenii de știință le-au împărţit pe categorii şi au constatat că greutatea noastră este influențată de mai mulţi factori: mass-media, prieteni şi cunoscuţi, sănătatea fizică şi mentală.

Plictiseala și rutina au fost identificate ca principalul duşman al siluetei. Anume acestea îi determină pe oameni să mănînce prea mult, adesea inconştient, în timp ce privesc televizorul sau navighează pe Internet.

Din cauza plictiselii şi incapacității de a se distra oamenii se întîlnesc cu familia şi prietenii la o bere sau la masa de sărbătoare. Orice schimbări în viaţă: obținerea de noi cunoştinţe, dezvoltarea de noi domenii, întîlnirile cu oameni interesanți - toate acestea vor distrage atenţia de la produsele alimentare şi vor contribui la eliminarea greutății excesive.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽