X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1148

Planurile lui Biden de a candida pentru un nou mandat, puse sub semnul întrebării

14 aug. 13:30   Diverse
1619 0

Este puțin probabil ca președintele SUA, Joe Biden, să aibă planuri de a candida pentru un nou mandat. O astfel de opinie a exprimat într-o discuție cu Lenta.ru politologul-americanist Mihail Sinelnikov-Orishak.

El a numit astfel de ipoteze ca fiind discutabile și, de asemenea, a spus cum vor reacționa Statele Unite la noua înaintare a mandatului lui Biden.

"Pentru el aceasta va fi o greșeală. Acum s-a uitat despre acest lucru, dar cînd Biden și-a anunțat candidatura pentru primul mandat, el a menționat că este președinte pentru un mandat. Acum totul a fost dat uitării, dar odată ce își va anunța candidatura pentru un al doilea mandat, cu siguranță i se va aduce aminte. Va pierde multe chiar de bun început. În plus, pînă atunci mai este mult timp. Mi se pare că previziunile că Biden va merge la alegeri sînt îndoielnice", a spus americanistul.

Potrivit lui Mihail Sinelnikov-Orishak, Biden nu este singurul candidat posibil pentru funcția de șef al statului din partea Partidului Democrat acum.


"Sînt foarte mulți concurenți diferiți, vom vedea în continuare o luptă interesantă între ei", a explicat el.

Bloomberg a anunțat că Joe Biden, în vîrstă de 79 de ani, după alegerile parțiale pentru Congresul SUA din 8 noiembrie, își va anunța planurile de a candida pentru un nou mandat prezidențial în 2024.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав