Criza energetică stiri: 1708
Cutremure stiri: 383
Eurovision stiri: 419

Piesa Shakirei despre Pique bate recordul de vizualizări pe YouTube

18 ian. 00:32   Diverse
833 0

Shakira bate recordul de vizualizări pe Youtube cu o piesă despre fostul ei iubit, Gerard Pique.

În 24 de ore, piesa Shakirei a strîns peste 63 de milioane de vizualizări, ceea ce nu s-a mai întîmplat cu nicio piesă latino pe YouTube. În acest moment, piesa a adunat peste 230 de milioane de vizualizări și continuă să crească.

Piesa electro cu ritmuri latino e modul Shakirei de a se răzbuna pe fosta relație, ceea ce se observă prin toate versurile: „Mergi mult la sală, dar lucrează și la creier”, „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo", „Un Rolex pentru un Casio”, „Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plîngi sau mă implori”, „Te-am depăşit şi de asta eşti acum cu cineva ca tine”.

Totuși, Shakira nu se gîndea că piesa compusă în colaborare cu producătorul și DJ-ul Bizarrap va ajunge atît de departe. Artista a scris și a cîntat pentru a se descărca.

„Pentru mine, piesa asta a fost o eliberare. Nu mă gîndeam niciodată că voi ajunge pe primul loc, la 45 de ani, cu o piesă în spaniolă. Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gîndesc și care ridică mîna atunci cînd nu sînt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri”, a scris Shakira pe pagina ei de Instagram.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий