X 

Perepețiile unui urs înfometat - a rămas blocat într-o mașină

1 iun. 23:30   Diverse
2191 0

Un urs a rămas blocat pe bancheta din spate a unei mașini, în Statele Unite ale Americii (SUA).

Un echipaj de poliţişti din vestul Statelor Unite a utilizat o coardă pentru a elibera un urs negru american (baribal), care a rămas blocat pe bancheta din spate a unei maşini.

Ursul negru, care se afla, probabil, în căutare de hrană, a reușit să pătrundă în mașina staționată într-o parcare, dar a rămas blocat atunci cînd portiera s-a închis în spatele său.

Nervos, masivul animal prins în „capcană” a distrus complet interiorul mașinii, pînă la sosirea salvatorilor, transmite libertatea.ro.

Un agent a legat o coardă de mînerul portierei, conform unei înregistrări video publicate duminică pe reţelele de socializare.

Odată ajuns la o distanţă sigură, poliţistul a tras de acel cablu improvizat şi ursul a ieşit imediat din maşină, îndreptîndu-se apoi spre pădure.


„Primăvara este o perioadă activă şi este un bun prilej să ne reamintim că trebuie să ne ferim de urşi atunci cînd ne aflăm în natură. Fiţi atenţi cu ambalajele de alimente, cu îngheţata şi cu obiectele parfumate din vehicule. Evitaţi să lăsaţi hrană în maşini!”, a transmis, după acest incident, biroul şerifului din Washoe.

Ursul negru sau baribalul, specia cea mai răspîndită în America de Nord, poate să ajungă la o greutate de pînă la 270 de kilograme.

Un urs a rămas blocat pe bancheta din spate a unei mașini, în SUA
Citeşte întreaga ştire: Un urs a rămas blocat pe bancheta din spate a unei mașini, în SUA. „Fiţi atenţi cu ambalajele de alimente şi cu obiectele parfumate din vehicule”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?