X 

Oraș turistic invadat de șobolani uriași

21 mar. 00:30   Diverse
1528 0

Locuitorii unui orășel turistic din Țara Galilor spun că „trăiesc în teroare” după ce localitatea a fost invadată de șobolani gigantici, potrivit Metro.

Oamenii din Tensby se tem de aceste rozătoare, despre care spun că pot ajunge la „dimensiunea unei pisici” și care destabilizează stîncile de-a lungul coastei pitorești, în timp ce sapă să își creeze vizuine, transmite Noi.md cu referire la Protv.ro.

Navigatorul Roger Miles a spus că problema s-a agravat în ultimele luni, adăugînd. „După-amiaz și dimineața devreme, șobolani peste tot. Există o anumită zonă în care vezi că părți din stînci au fost erodate”, a spus el.

„Daunele structurale pe care le-ar putea face stîncii sînt cea mai mare îngrijorare”, a declarat pentru BBC și un alt localnic, Derek Brown.

Primarul orașului, Sam Skyrme-Blackhall, a spus că autoritățile „iau măsuri” și a că au fost puse zeci de capcane pentru a încerca să elimine șobolanii.


Însă localnicii nu sînt prea încrezători în această metodă.

„Nu îi poți ucide mai repede decît se pot reproduce. Odată ce sînt aici, sînt aici pentru a rămîne. În plus, sînt animale inteligente, așa că vor înțelege în curînd că momeala nu este bună pentru ei. Trăim în teroare”, a spus un alt rezident.

1
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий