Coronavirus stiri: 8129
Obiectiv european stiri: 323
Criza energetică stiri: 914

Oamenii care îți fură norocul. Cum îi recunoști și ce să faci

11 apr. 2021,, 23:02   Diverse
3435

Oamenii care îți fură norocul. Cum îi recunoști și ce e bine să faci. Chiar dacă nu ne dăm seama, interacțiunea cu oamenii are un impact major asupra noastră! Energia celor care ne înconjoară face ca această influență să fie benefică sau negativă. În acest material vei afla care sînt persoanele care îți fură norocul și ce e bine să faci.

Oamenii care îți fură norocul

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în emisiunea „Adevăruri ascunse”, difuzată de postul de televiziune Antena 3, care sînt acei oameni care ne pot secătui de vlagă și de noroc. De-a lungul timpului, ai observat că persoanele pozitive au capacitatea de a-ți transmite acea stare de bine, iar viața pare plină de sens? Ei bine, acei oameni fac parte din categoria celor care poartă noroc și ne schimbă energia într-un sens bun. Aceste persoane sînt benefice în viața noastră și au rolul de a ne ridica moralul.

Din păcate, unii oameni au puterea de schimba energia în rău și pot fi din familie sau din afara ei. Aceste persoane le recunoaștem prin faptul că au tendința de a se plînge mereu și te secătuiesc de energie, de vlagă, de speranță. Mai mult decît atît, acești indivizi trezesc în noi o stare de îngrijorare, depresie și dorința de a ne izola.

„Vorbești cu persoana aceea și te simți vlăguit, fără sentimente – milă, compasiune, ți-e indiferent. Și te mai simți și trist pe urmă! „, a mărturisit Lidia Fecioru.


Cum îi recunoști și ce e bine să faci

Persoanele care îți fură norocul sînt toxice, nu văd nimic bun într-o anumită situație, chiar și atunci cînd nu este totul gri și există o rezolvare. Acești oameni au imaginea de victime, nu își asumă responsabilități, iar conversațiile pe care le ai cu aceste persoane simți că te consumă.

„Există persoane pe care vrei să le vezi, dar nu te-ai duce la ele acasă. Să fim atenți la instinctele noastre. Poate să fie o persoană care ți-e dragă, dar nu îți vine să o vizitezi. Sau dacă ajungi nu îți vine să stai prea mult! Observi apoi că totul îți merge prost, de parcă ți-ai pierdut norocul, sensul, avîntul. De multe ori cînd vorbești cu cineva îți vin gînduri negative. Și cînd vin astfel de lucruri din interior, e un semnal de alarmă. Nu ești lîngă cine trebuie! Trebuie să te analizezi, să vezi unde e breșa care ți-a întors soarta pe dos.”, spune bioenergoterapeutul.

Dacă ai simțit acest lucru e clar că persoana respectivă nu îți poartă noroc și trebuie să o eviți. Tot ceea ce trebuie să faci este să ignori mesajele negative și să nu răspunzi la aceste provocări. Lidia Fecioru spune că acestor persoane li s-a furat energia, iar la rîndul lor fac același lucru, în mod inconștient.

Probabil te întrebi ce faci dacă e vorba de un prieten. Ei bine, acestă relație este o experiență minunată și ar trebui să existe doar emoții și energii pozitive. Acest tip de interacțiune trebuie să te motiveze și să îți aducă clipe de bucurie. În schimb, oamenii care îți fură norocul reușesc să te demoralizeze.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав