COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O Tesla a suferit un accident la Moscova din cauza unei erori a autopilotului

O Tesla a suferit un accident la Moscova din cauza unei erori a autopilotului

Un vehicul electric Tesla s-a ciocnit cu o altă maşină de tip „Gazel” pe kilometrul 42 al șoselei de centură din Moscova.

Despre aceasta scrie TASS cu referire la declarația serviciilor de urgență ale orașului.


Șeful companiei Arikapital, Aleksey Tretyakov, cu doi copii se afla în salonul vehiculului electric. Acum șoferul se află în stare gravă la spital cu un picior rupt și trauma a cutiei toracice.
Înainte de accident, Tesla se deplasa în regim „pilot automat complet”. Coliziunea s-a produs cu un camion de remorcare, solicitat de şoferul „Gazel”-ei defectate în trafic. După coliziune, mașina electrică a luat foc și a explodat.
În timpul deplasării, Tesla a dezvoltat o viteză de aproximativ 100 km / h. Probabil, pilotul automat nu a observat camionul de tractare, care nu era complet pe banda șoferului, în timp ce Tretyakov însuși era distras de la drum în acel moment.
________________________________________
Mai devreme, un accident mortal care a implicat un vehicul electric s-a produs pe 1 martie 2019 în statul Florida (SUA). Atunci, modelul Tesla 3 cu o viteză care depășea maximul admis cu 20 km / h, a zburat pe contrasens și s-a lovit de o semiremorcă. Drept urmare, semiremorca a „ras” aproape complet acoperișul mașinii, șoferul murind la fața locului. În același timp, mașina a continuat să se miște și s-a oprit la doar 500 de metri de locul accidentului.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load